Sisteme Parcare Auto

Sisteme de parcare auto

Proiectate sa salveze spațiul

Rezolvarea problemelor puse de construcția unor spatii noi de parcare reprezinta o adevărata provocare. Unul din avantajele sistemelor de parcare auto este ca acestea asigura parcare a doua sau patru masini in spatii pentru una sau doau masini.

Sisteme Inteligente

Oferim sisteme de parcare de calitate pentru orice fel de clădiri, de la instalații de bază în case unifamiliale până la sisteme multiple pentru clădiri mari. Pentru a întruni cerințele tuturor clienților, comercializam 3 tipuri de sisteme de parcare: analog, digital și robotizat.

CONSULTANȚĂ – PROIECTARE – MONTAJ ASCENSOARE MENTENANȚĂ

Sisteme de parcare Puzzle

Sistemele de parcare Puzzle sunt un tip de sistem de parcare automatizat care utilizează o serie de platforme de parcare mobile pentru a permite o parcare eficientă în spații restrânse sau în clădiri cu multe etaje. Aceste sisteme de parcare sunt concepute pentru a economisi spațiu și a reduce timpul și efortul necesare pentru a parca un vehicul.

Sistemul de parcare analog

Sistemele de parcare analogice sunt soluția ideală pentru zonele de parcare cu spațiu limitat, reducând la minimum piesele de construcție, oferind doar o platformă plană și folosind un panou de control inteligent. Sistemul oferă un set de două butoane interactive ce permit integrarea multor soluții de siguranță personalizate pentru nevoile dvs.

Sistemul de parcare digital

Sistemele noastre de parcare digitale sunt caracterizate de o combinație perfectă de planificare ușoară, configurare și utilizare. Oferim locuri de parcare cu un nivel ridicat de confort, astfel încât să vă puteți accesa spațiul de parcare mult mai ușor. Plecând de la telecomandă și porți până la locul de parcare, vă oferim cea mai bună soluție posibilă.

Sistemul de parcare robotizat

Sistemele noastre de parcare robotizate sunt soluții ultimă generație, complet automate, ce vă permite să lăsați cu ușurință mașina în zona de transfer a parcării. Sistemul va plasa mașina în zona de parcare și de asemenea va realiza livrarea acesteia în cel mai scurt timp.

CERETI O OFERTA

Avem soluția ideală pentru tine!