Premium Lift

Premium Lift comercializează aproape orice tip de ascensor: lifturi (electrice și hidraulice), platforme (pentru persoanele cu dizabilitați, materiale) și sisteme de parcare pentru mașini.

Oferim instalare în toată țara prin colaboratori existenți în zonele specifice (WPT – Bacău, LIFT Service – Suceava, Iași, Botoșani, Ascenso – din Cluj-Napoca, Lift-Arg – Timișoara, Ascensorul Romservice Company – București, Euroservice Ascensoare – Brasov,). Avem parteneriate cu fabrici de renume din domeniu cum ar fi: LIFTKOM GB Limited (Bulgaria), Teori (Turcia), Forcid Italy, Extrema (Italia), Vipal (Italia), Ohclift (Turcia), OHC, VINI, ILA.

Premium Lift

Oferim soluții complete de consultanța, procurare, proiectare, fabricare, livrare, instalare si mententanta produs la înalte standarde de profesionalism în colaborare cu cei mai importanți producători mondiali.

Tehnologie & Inovație

Experții noștri vă vor ajuta să alegeti cea mai bună soluție pentru nevoile dvs. De asemenea, vor supraveghea si vor asigura succesul proiectului de la proiectare până la instalare. Dispunem de personal calificat cu experiență de peste 20 de ani în domeniu, pregătit să ducă la bun sfârșit chiar și cel mai pretențios proiect.

CERETI O OFERTA

Avem soluția ideală pentru tine!