Ascensoare Persoane & Materiale

Ascensoare Persoane Electrice si Hidraulice

Proiectate și instalate la cele mai înalte standarde

Premium Lift oferă o gamă completă de ascensoare electrice sau hidraulice cu sau fara camera masinii (MRL), cu spatii reduse sau normale de siguranta, adaptate și personalizate oricărui tip de locație. Cabinele sunt construite din materiale de inalta calitate si design personalizat.

Ascensoare Panoramice

Ascensoare Panoramice

Reprezintă soluția ideală pentru centrele comerciale sau hoteluri și permit călătorilor să admire priveliștea exterioară, incurajând astfel utilizarea acestuia. Înglobează ultimele tehnologii din domeniu: ușă automata, reglaj mecanic multidirectional, reglaj electronic al fortei de strângere si al vitezei de închidere

Ascensoare Home Lift

Siguranță și calitate

Elevatoare moderne ce dispun de mecanisme inovative de antrenare și pot fi încadrate și adaptate oricărui spațiu deoarece poate fi instalat fără a necesită existența unui puț, fiind astfel proiectat pentru a fi instalat în orice casa.

CONSULTANȚĂ – PROIECTARE – MONTAJ ASCENSOARE MENTENANȚĂ

Ascensoare de materiale electrice

Ascensoarele de marfă electrice sau hidraulice cu camera mașini sau fără, permit transportul materialelor de orice fel, iar modelele de lifturi cu accese opuse reduc timpul de transport și manipulare. Pot fi cu spatii reduse de siguranță si fără.

Ascensoare de materiale hidraulice

Lifturile hidraulice în variantele cu camera mașinii sau fără sunt silențioase și sunt ideale pentru depozite sau hale industriale. Pot fi cu spatii reduse de siguranță si fără.

Ascensoare

Montcharge

Ascensoarele montcharge sunt lifturi mici pentru materiale, ideale pentru transporturile cu volum mai redus (bucătarii, hoteluri, farmacii, bănci, etc)

Solutii Moderne Adaptate Fiecarei Nevoi

Oferim o gamă variată de ascensoare de materiale atât pentru produse de mici dimensiuni (Mini Loads), cât și pentru mărfurile voluminoase, oferind confort și accesibilitate utilizatorilor.

CERETI O OFERTA

Avem soluția ideală pentru tine!